Twin Peaks
%
89

Twin Peaks

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Twin Peaks

Moeite met waar je nou Twin Peaks moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Twin Peaks

Samenvatting

'Wie vermoordde Laura Palmer?', is de vraag die op de lippen brandt van de bewoners van het mysterieuze stadje Twin Peaks. Wanneer een tijdje later een ander meisje in shocktoestand het stadje komt binnengelopen, roept lokale sheriff Harry S. Truman de hulp in van FBI-agent Dale Cooper. Samen exploreren zij een web van liaisons en intriges.

Regisseur en acteurs

 • Kyle MacLachlan portait

  Kyle MacLachlan

  Special Agent Dale Cooper

 • Mädchen Amick portait

  Mädchen Amick

  Shelly Johnson

 • Dana Ashbrook portait

  Dana Ashbrook

  Robert "Bobby" Briggs

 • Grace Zabriskie portait

  Grace Zabriskie

  Sarah Palmer

 • Kimmy Robertson portait

  Kimmy Robertson

  Lucy Moran

 • Everett McGill portait

  Everett McGill

  Big Ed Hurley

 • Ray Wise portait

  Ray Wise

  Leland Palmer

 • Sheryl Lee portait

  Sheryl Lee

  Laura Palmer

 • Russ Tamblyn portait

  Russ Tamblyn

  Dr. Lawrence Jacoby

Trailers

Twin Peaks

Wil je Twin Peaks kijken? De serie van Kyle MacLachlan uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Twin Peaks op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Twin Peaks met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Twin Peaks downloaden

Het downloaden van Twin Peaks is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Twin Peaks ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Twin Peaks streamen

Het streamen van Twin Peaks heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Twin Peaks online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Twin Peaks kijkt. Ideaal!

Twin Peaks torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Twin Peaks. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Twin Peaks trailer

Bekijk eerst even de trailer van Twin Peaks voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.