Vikings
%
100

Vikings

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Vikings

Moeite met waar je nou Vikings moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Vikings

Samenvatting

De buitengewone verhalen van een groep Noorse krijgers.

Regisseur en acteurs

 • Travis Fimmel portait

  Travis Fimmel

  Ragnar Lothbrok

 • Katheryn Winnick portait

  Katheryn Winnick

  Lagertha Lothbrok

 • Clive Standen portait

  Clive Standen

  Rollo

 • Alyssa Sutherland portait

  Alyssa Sutherland

  Princess Aslaug

 • Gustaf Skarsgård portait

  Gustaf Skarsgård

  Floki

 • Alexander Ludwig portait

  Alexander Ludwig

  Bjorn Lothbrok

 • Alex Høgh Andersen portait

  Alex Høgh Andersen

  Ivar Boneless

 • Moe Dunford portait

  Moe Dunford

  Aethelwulf

 • Jasper Pääkkönen portait

  Jasper Pääkkönen

  Halfdan the Black

 • Peter Franzén portait

  Peter Franzén

  King Harald Finehair

Trailers

Vikings

Zin om Vikings lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Vikings te bekijken voor je op een rijtje.

Vikings downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Vikings downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Vikings. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Vikings er ook in SD heel goed uit.

Vikings streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Vikings net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Vikings hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Vikings helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Vikings torrent

Denk je dat je om Vikings te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Vikings trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Vikings de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.